За нас

Обща информация | Услуги

Фирма “ОМЕГА ТАКСИ ГОРНА ОРЯХОВИЦА” е лицензирана по всички закони за таксиметрови превози. Работим с клиенти от цялата страна, както и с някои съседни държави. Гарантираме качество, бързина и висока култура на обслужване и комуникация. Имаме денонощна връзка между диспечерския пункт, съответните служби и клиентите с цел бърза и адекватна реакция в специфични ситуации. Приемаме предварителни поръчки за определен период от време, дата и час.

Автопарк

Всички автомобили от автопарка на фирмата разполагат с климатик, добро техническо оборудване и необходимите документи и застраховки. Работим само с утвърдените за град Горна Оряховица тарифи за таксиметров превоз.

Централен диспечерски пункт

Омега Такси Горна Оряховица разполага със съвременно компютърно оборудване и последно поколение телекомуникационна система за обслужване на клиенти и обслужване на автопарка.

Услуги
Обратно горе

Такиметрови услуги за корпоративни клиенти

Ние кредитираме Вашия служебен транспорт по предварително договорени срокове. В началото на всеки календарен месец получавате фактура.

Предимствата на тази таксиметрова услуга са:

  • намаляване на сметките за такси;
  • кредитираме Вашия служебен транспорт;
  • получавате ясна сметка с отчитане в реално време до минути;
  • контрол за дестинациите на вашите служители;
  • надеждно обслужване на Вашите служители и клиенти;

Заплащането може да се извърши по няколко начина за Ваше улеснение:

  • безкасово плащане на курса – с ваучери;
  • безкасово плащане на курса – със закупени талони;
  • по банкова смeтка

Трансфери

За гостите и жителите на град Горна Оряховица и близките населени места, ОМЕГА ТАКСИ ГОРНА ОРЯХОВИЦА предлага трансферно обслужване от и до гари, автогари, населени места и др.

За повече информация: 0878 700 047 от 09:00 – 17:00ч. всеки делничен ден или на office@omegataxigorna.com

Drink and Drive

ОМЕГА ТАКСИ ГОРНА ОРЯХОВИЦА предлага услугата „Drink and Drive“. Ако сте пили, не карайте! Професионален шофьор на ОМЕГА ТАКСИ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ще се погрижи за Вас и Вашата кола да стигнете безпроблемно до дома Ви, независимо по кое време на денонощието ще ни потърсите. Ние сме тук, за да Ви помогнем!

Рум Сървис

За всички наши клиенти ОМЕГА ТАКСИ ГОРНА ОРЯХОВИЦА предлага денонощно услугата Рум Сървис, без допълнително оскъпяване в цената на услугата.

Свържете се с нас!
Обратно горе

Можете да се свържете с нас по всяко време на телефон: 0618 2 63 63, 0878 22 63 63, 0883 22 63 63, 0897 22 63 63; на адрес: гр. Горна Оряховица, ул. "Васил Априлов" 16; на имейл: office@omegataxigorna.com или чрез контакт формата по-долу.

Телефон за предложения и оплаквания: 0878 700 047.